Menüpontok

Bejelentkezés

A Szent Márton Járóbeteg Központ elérhetőségei:

Szent Márton Járóbeteg Központ Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság
Cím: H-9090 Pannonhalma, Árpád u. 2/A.
E-mail: info@szentmartonrendelo.hu

Telefon: +36 96 554 034/035

Recepciónk elérhetősége munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között biztosított!

 

A Szent Márton Járóbeteg Központ elérhetősége a térképen:

Parkolás és megközelíthetőség:

Elsősorban az intézmény parkolójában, vagy az Árpád utca és Szent Márton utca felől kialakított parkolószigeteken ingyenes parkolásra van lehetőség. Az intézmény főbejárata előtt akadálymentes parkolók találhatóak, egyebekben az épület teljes körűen akadálymentesített! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az Árpád utca a Petőfi utca felől egyirányú, célszerű abból az irányból megközelíteni intézményünket!

 

Ellátott települések:

Intézményünk területi ellátási kötelezettséggel rendelkezik az alábbi települések lakossága irányába: Pannonhalma, Écs, Győrság, Nyúl, Lázi, Ravazd, Sikátor, Tarjánpuszta, Tápszentmiklós, Veszprémvarsány!

Intézményünk szerződött kapacitásai ugyanakkor a legtöbb szakma vonatkozásában lehetővé teszi a területi ellátási kötelezettséggel érintetteken felül további települések kiszolgálását. Annak érdekében, hogy az intézmény - területi ellátási kötelezettségtől elvonatkoztatott - földrajzi vonzáskörzete megfelelő ellátási színvonalon és időben hozzáférhető módon kiszolgálható legyen, sávos jelleggel határoztuk meg a betegfogadási lehetőségeinket és közöltük az érintett önkormányzatokkal és beküldő orvosokkal.
 

1. szint - ortopédia 


Csak területi kötelezettséggel érintett települések ellátására van lehetőségünk.
 

2. szint - kardiológia, reumatológia (és fizioterápia), bőrgyógyászat, szemészet, fül-orr gégészet


területi kötelezettséggel érintett településeken felül lehetőségünk van az alábbi településekről betegek fogadására: Bakonygyirót, Bakonypéterd, Bakonyszentlászló, Bőny, Fenyőfő, Gic, Győrasszonyfa, Győrújbarát, Mezőörs, Mindszentpuszta, Nyalka, Pázmándfalu, Pér, Rétalap, Románd, Táp, Töltéstava
 

3. szint - tüdőgyógyászat, nőgyógyászat, urológia, belgyógyászat, neurológia, pszichiátria, ultrahang-diagnosztika, röntgen-diagnosztika, sebészet, gyermekgyógyászat


az előző pontokban foglalt településeken felül lehetőségünk van az alábbi településekről betegek fogadására: Győr

 

Az önkormányzatokka és beküldő háziorvosokkal egyeztetett fenti ellátási listáinkon kívüli településről csak a háziorvos által aláírt és intézményünk által leigazolt befogadó nyilatkozat alapján tudunk ellátást végezni aktuális várólistánk függvényében!

© 2016. szentmartonrendelo.hu · Pannonhalma · Minden jog fenntartva!