Menüpontok

Kémiai TCA bőrhámlasztás

 

A kémiai bőrhámlasztás (peeling) alkalmazása során olyan kémiai anyagot (esetünkben triklór-ecetsav TCA) viszünk fel a bőrre, amely elsimítja a bőr egyenetlenségeit eltávolítva a bőr legkülső, károsodott rétegét, hogy az így eltávolított réget helyén megújult bőre természetes, fiatalos és sima legyen! Leggyakoribb felhasználási területe az arc, kézek illetve a dekoltázs.

Mire ajánlott?

Az egyenetlen, súlyosan zsíros, pattanásos, problémás bőr és a fokozott fénykárosodás (pigment problémák, ráncok) kezelésének hatékony módja lehet az orvosi mélyhámlasztás. Szintén alkalmazható hegesedések, benőtt szőrszálak, szőrtüszők esetében is.

Hogyan működik?

A hámlasztás során triklór-ecetsavval (TCA) érjük el, hogy a bőr mélyebb rétegei leváljanak és ezáltal megújuljanak az arcon vagy a test bármely részén (nyak, dekoltázs, hát, felkarok, kézhátak, stb.). A hámlasztás előtt nem kell a bőrt előkészíteni, azonban a kezelések között és után krémmel és fényvédő készítménnyel kell az előírás szerint ápolni minden nap, naponta többször.

Mik az előnyei?

Komoly alkalmazási tapasztalattal bíró, magas minőségű anyagok alkalmazásával biztonságosan, jól tervezhetően folytathatóak a kezelések. A beavatkozásokat általában több alkalommal kell végezni területtől függően heti, vagy kéthetente 1 alkalommal és hámlás, így hosszabb gyógyulási idő követi, azonban ezeket lehet úgy tervezni, hogy ne vagy csak a legrövidebb időt kelljen a munkából kimaradni.


Hogyan lehet a bőrhámlasztás kezelésre jelentkezni?

Amennyiben vizsgálatra, vagy kezelésre kíván jelentkezni Esztétikai lézercentrumunkba,
úgy kérjük az oldalon található » bejelentkezési űrlapot kitölteni és elküldeni számunkra,
vagy keresse kollégáinkat » ügyfélszolgálatunkon!


»

bőrhámlasztás

kémiai bőrhámlasztás

triklór-ecetsav TCA

orvosi mélyhámlasztás

bőrmegújítás


 

© 2016. szentmartonrendelo.hu · Pannonhalma · Minden jog fenntartva!