Menüpontok

Röntgen, ultrahang

 

Röntgen diagnosztikaUltrahang diagnosztika

Intézményünk a kor kihívásainak megfelelő és az intézmény rendeltetéséhez méretezett diagnosztikai egységekkel rendelkezik! A röntgendiagnosztikát digitális röntgenkészülékkel történő felvételezéssel látjuk el, amelyhez szakorvosi leletező munkaállomás és a sebészeti szakrendelőnkben elhelyezett megtekintő monitor párosul. A járóbeteg központunk három ultahang készülékkel rendelkezik, így a nőgyógyászati, urológiai és kardiológiai célzatú ultahang vizsgálatok a megfelelő szakrendeléseken történnek, az ultrahang diagnosztikai szakrendelésünkön a hasi és kismedencei, nyaki ér, nyaki és végtagi lágyrész és végtag ízületek ultrahangos vizsgálatára van lehetőség.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a röntgen leletek átvételéra aláírás ellenében 8-16 óra között a recepción van lehetőség a vizsgálatot követő negyedik munkanaptól. Amennyiben a felvétel digitális rögzítésére van szüksége, kérjük CD (és fontos, hogy ne DVD!) formátumú lemezt hozzon magával, vagy hiányában megvásárlására van lehetőség.

Kérjük, hogy hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat előtt 12 órával lehetőleg ne egyen, teát és kávét ne fogyasszon! Buborékmentes vizet nyugodtan fogyaszthat és reggeli gyógyszereit is beveheti. Hasi és kismedence vizsgálatra lehetőleg telt hólyaggal érkezzen!

 

ULTRAHANGDIAGNOSZTIKA - beutalás köteles szakrendelés


Dr. Toldi Ilona

hétfő 9:00-12:00,
kedd,szerda 9:00-13:30
117-es rendelő

Dr. Kardos László 

csütörtök 16:00-18:00 117-ös rendelő


RÖNTGENDIAGNOSZTIKA - beutalás köteles szakrendelés


Törzsök Éva,
Lovász Barbara
szakasszisztensek

hétfő 10:00-11:45
kedd 13:00-16:00
csütörtök 9:00-13:30
épület felső szintjén


FOGÁSZATI RÖNTGEN - TÉRÍTÉSKÖTELES MAGÁNRENDELÉS


Csete Erika
Lovász Barbara
szakasszisztensek

épület felső szintjén

© 2016. szentmartonrendelo.hu · Pannonhalma · Minden jog fenntartva!