Menüpontok

Vérvétel, vérvételi rendelés

 

VérvételVérvételi rendelés

Intézményünk nem rendelkezik önálló laborral, hanem úgynevezett alapszintű (J0 jelű) vérvételi hellyel. Ez azt jelenti, hogy a levett minták feldolgozása nem helyben, hanem a vérvételi hely szakmai felügyeletét is adó győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban történik.

Ennek megfelelően a vérvételi napok helyi rendjét minták értékelhetősége érdekében a tényleges feldolgozást ellátó laborszolgáltató feldolgozási igényeinek megfelelően alakítottuk ki: A vérvételre érkezési sorrendben kerül sor akként, hogy 8.40 után 12 sorszám kerül kiadásra, de ezt követően sajnos nem tudunk a fentiek miatt aznap további mintavételekre sort keríteni!

Kérjük, hogy a terheléses vércukor vizsgálatra érkezők 7 órakor a mintavételt végző kollégáknál jelentkezzenek és hozzanak magukkal gyógyszertárban kapható 75 gr glucost.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vérvételi eredmény a beküldő háziorvosok rendszerében már a vérvétel napjának késő délutánján látható!

 

A papír alapú leletek átvételének rendje

  • Hétfőn történő vérvétel esetén szerda 14 órától, szerdai napon történő vérvétel esetén pedig a következő hétfőn 14 órától lehet átvenni a leleteket naponta 8-16 óra között a recepción. Amennyiben a hétfői, vagy szerdai nap munkaszüneti napra esik értelem szerűen a legkorábbi átvételi időpont a következő munkanappal érintett vérvételi napra tolódik ki.
  • Amennyiben felbélyegzett és megcímzett válaszborítékot hoz részünkre, úgy a papír alapú leletet postán is el tudjuk küldeni.


VÉRVÉTELI HELY - beutalás köteles szakrendelés


 

hétfő, szerda 7:00-9:00 földszint laborhelyiség

© 2016. szentmartonrendelo.hu · Pannonhalma · Minden jog fenntartva!